BİLECİK / MERKEZ - 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi

Nis

Toplumumuzun bilime ve teknolojiye olan ilgisini, sevgisini ve farkındalığını artırmak TÜBİTAK'ın kuruluşundan bu yana öncelikli hedeflerinden biri olmuştur. 2014 yılında, TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı tarafından, alanında uzman bilim insanlarını ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerle buluşturma ve öğrencilerin bilime ilgisini pekiştirme amacı ile "Bilim Söyleşileri" adı altında etkinlikler dizisi başlatılmıştır.

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri, bilim insanlarını öğrencilerle buluşturarak toplumda bilim farkındalığını ve popüler bilim okuryazarlığını artırmayı hedefleyen etkinliklerdir. Bu etkinlikler çerçevesinde temel bilimler, sosyal bilimler, teknoloji, mühendislik, sanat ve tasarım konularında farkındalık oluşturmak; hedef kitlenin bilimsel konuları, kavramları ve  alanında uzman bir konuşmacının deneyimlerinden yola çıkarak anlamasına imkân sağlamak amaçlanmaktadır.

ŞEYH EDEBALI ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ DR.MEHMET KAVAK'IN SUNUMUYLA BİLİM SÖYLEŞİSİ 25 NİSAN 2024 PERŞEMBE GÜNÜ YAPILDI.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlu olsun.

Mrt

SAVAŞTA KADIN VE ÇOCUK:FİLİSTİN TEMALI SERGİMİZ YAPILDI.46 öğrencimizin elinden ortaya çıkan sergi, öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi. Çevr okullardanda öğrencilerin de görmeye geldiği sergi, 29 Mart'a kadar açık kalacak.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy Anma Etkinlikleri ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri kapsamında Bilecik Müftülüğü tarafından il genelinde  düzenlenen ezbere şiir okuma ve resim yapma yarışmasında öğrencilerimiz EDANUR IŞIK il birinicisi, GİZEM ZELİHA ÜZEL de il ikincisi oldular. Öğrencilerimiz ödüllerini Bilecik Müftüsü Ali ERHUN'un elinden aldılar. Bu başarıda emeği olan öğretmenimiz Aytaç KIRCI ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

GEZİ VE İNCELEM KULÜBÜMÜZ TARAFINDAN BURSA'YA KÜLTÜREL GEZİ DÜZENLENDİ.

Mrt

YEŞİLAY DERNEĞİ BAŞKANI MUZAFFER TEKELİOĞLU ÖĞRENCİLERİMİZE SEMİNER VERDİ.

Mrt

OKULLAR ARASI KIZ FUTSAL YARIŞMALARINDA OKULUMUZ FUTSAL TAKIMI İL BİRİNCİSİ OLARAK ŞAMPİYONU OLDU. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Mrt

TOKİ ORTA OKULU 8.SINIF ÖĞRENCİLERİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER. ÖĞRETMENİMİZ MERYEM AK'IN REHBERLİĞİNDE OKULUMUZU GEZEREK BİLGİ ALDILAR. MİSAFİRLERİMİZİN ZİYARETİ ÖĞLE YEMEĞİ İLE SONA ERDİ

Mrt

Okulumuzda Bilecik Halk Eğitim Merkezi tarafından Erasmus+ KA1 Projesi Kapsamında A2  Düzey İngilizce Kursu açılmıştır. Hafta içi her gün 16.00 dan sonra okulumuz  İngilizce Öğretmeleri tarafından yürütülmekte olan kursumuza Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan Erasmus + KA1 /Öğrenci Hareketliliğine katılmak ,  İngilizce seviyesini ilerletmek, kendilerini geliştirmek  isteyen  öğrencilerimiz büyük  ilgi ile devam etmektedir .Kursun açılmasında ve yürütülmesinde görev alan  ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

ANADOLU MEKTEPLERİ YAZAR OKUMALARI PROJESİ TOPLANTISI  58.DÖNEM TARIM VE KÖY İŞLERİ BAKANIMIZ DR.SAMİ GÜÇLÜ'NÜN KATILIMYLA OKULUMUZ KÜTÜPHANESİNDE YAPILDI.